Intelligens gázérzékelők

Intelligens gázérzékelők – mit kell róluk tudni?

A telepített, távadós rendszerű, és címezhető intelligens gázérzékelők és a jelző berendezések kiváló minőségben alkalmasak a különböző ipari létesítményekben esetlegesen kialakuló robbanásveszélyes és mérgező gázok, gőzök gyors érzékelésére. Ezen felül képesek az ezek jelenlétéből adódó veszélyhelyzetek jelzésére, valamint a jelző- és beavatkozó, légtechnikai berendezések vezérlésére. A digitális jelző segítségével mutatják a koncentráció mértékét, és jelzik az esetleges szerviz szükségességét is. Ezek a mikroprocesszorral vezérelt berendezések az egyik legkorszerűbb és legmegbízhatóbb megoldásnak bizonyulnak.

Veszélyhelyzetek során nagyon fontos, hogy gyorsan és hatékonyan történjen a jelzés, hiszen ezzel a vagyontárgyak és a helyszínen található eszközök mellett akár életeket is menthetünk. Az intelligens gázérzékelők a veszélyes gáz észlelése során, az előre beállított határértékek elérése esetén biztosítják a jelzést, a figyelmeztető hang- és fényjelzések segítségével, valamint a vezérlésre alkalmas kimenetek formájában.

Az intelligens gázérzékelők számtalan területen tudnak hatalmas segítséget és biztonságot nyújtani. Ilyenek például a vegyi és egyéb ipari üzemek, a gázkazánházak, a gáz-és petrolkémiai ipar, a raktárak és a teremgarázsok, a hűtőházak és a raktárak, az alagutak, a borászatok, az üdítőital és sörgyárak, a pezsgőüzemek, a laborok, valamint a festőműhelyek. Ezen kívül minden további olyan létesítmény, ahol a nagy mértékben előforduló robbanásveszélyes, vagy mérgező és környezetszennyező gázok és gőzök közvetlen veszélyt jelenthetnek az ott jelen lévőkre.

A megfelelően funkcionáló intelligens gázérzékelők tehát rendkívül fontosak, bármilyen nagyobb létesítményről legyen is szó. Éppen ezért érdemes egy tapasztalt, profi, és nem utolsó sorban megbízható céget megbízni az ezzel járó feladatok elvégzésére. A Besz Ker Kft. szakemberei minden esetben a legmagasabb szaktudásuk és több évtizedes tapasztalatuk segítségével végzik a rájuk bízott munkát. Ezáltal biztos lehet benne, hogy az általunk telepített és üzembe helyezett intelligens gázérzékelők teljes mértékben és hatékonyan tudják a lehető legnagyobb biztonságot nyújtani.

Az intelligens gázérzékelők szakértője

Cégünk immár 29 éve, 1990 óta foglalkozik az ipari robbanásbiztos gázérzékelő berendezések telepítésével, üzembe helyezésével, és karbantartásával, valamint szervizelésével is. Az évek során számtalan neves hazai cég vette igénybe a szolgáltatásainkat, mellyel kivétel nélkül, maximálisan meg voltak elégedve. Referenciánk közé tartoznak a legnagyobb magyar cégek, mint például a Sanofi, a Teva, az Invitel, a Pápai Hús, a Bábolna Bio, valamint a Budapest Airport is.

Kizárólag több éves tapasztalattal rendelkező és magasan képzett szakemberekkel dolgozunk, akik minden esetben az ügyfeleink igényei és kérései alapján végzik a rájuk bízott feladatokat az intelligens gázérzékelők esetében is. Rendszeresen részt veszünk a gyártó cégek oktatásain, és figyelemmel követjük a legújabb technológiákat. Ennek köszönhetően minden alkalommal a lehető legkorszerűbb, és legmodernebb módszereket alkalmazzuk a megrendelőink biztonsága és nyugalma érdekében.

Az intelligens gázérzékelők telepítése, üzembe helyezése, és a karbantartás során is figyelembe vesszük az erre vonatkozó előírásokat és a jogszabályokat. A kiváló minőségű és precíz munka érdekében a cégünk rendelkezik ISO:9001 minőségbiztosítással is. Az általunk kivitelezett intelligens gázérzékelők minden esetben maximálisan személyre szabhatóak, és az egyedi igények szerint programozhatóak. Az események gyorsan és egyszerűen visszakövethetőek és címezhetőek is egyaránt. Ügyfeleink felmerülő kéréseit és igényeit minden alkalommal igyekszünk a legjobb tudásunk szerint teljesíteni.

Biztonságos és megbízható intelligens gázérzékelők

Cégünk az évek során számtalan, különböző iparágban tevékenykedő ügyfelünk számára végzett telepítést, üzembe helyezést, valamint karbantartást és szervizelést is az intelligens gázérzékelők esetében. Amennyiben szeretné igazán profi és tapasztalt szakemberekben megbízni, keressen minket bizalommal!